Improvement of Production and Management Processes in Dairy‐Cheese Sector and Dairy Waste Management (WHY WHEY) Erasmus+ KA22014‐1‐TR01‐KA202‐012957 Célok Partnerek Eredmények Fotók Linkek Facebook Linkek Tempus KözalapítványErasmus+ KA2A konzorcium előző projektjeiThe Development of the Curriculum and the Electronic Educational Background for Ostrich and Other Ratite Breeding(HU/05/B/F/PP-170010)Curriculum and Training for European Sheep Farmers – SHEEPSKILLS (2009-1-IS1-LEO05-00261)Beekeeping European Environmental Sustainability – BEES (2010-1-TR1-LEO05-16698)Qualification of Vocational Education and Skill Training for Aquaculture in Europe – FISHFARM (2012-1-TR1-LEO05-25110)Agricultural Youngsters Oriented Ultimate Training Handbook – AGRI-YOUTH (2013-1-TR1-LEO05-47516)Az eredmények terjesztéseSzórólapPoszterMucsi Imre – Palotás János: A tejsavó felhasználása és marketingje. In: Promenad.hu (2016. november 14.) & Magyar Mezőgazdaság. 2016. 71. évf. 48. sz. 36-37. old. & Kistermelők lapja. 2017. 61. évf. 1. sz. 14. old.Lapszemle – Mucsi Imre – Palotás János: A tejsavó az élelmiszeriparban (Magyar Mezőgazdaság, 2016/48. szám)