Improvement of Production and Management Processes in Dairy‐Cheese Sector and Dairy Waste Management (WHY WHEY) Erasmus+ KA22014‐1‐TR01‐KA202‐012957 Célok Partnerek Eredmények Fotók Linkek Facebook Eredmények A projekt honlapja Projektértekezletek Nyitóértekezlet: 2015. január 15-18. (Verona, Olaszország)Második értekezlet: 2015. október 14-17. (Krakkó, Lengyelország)Záróértekezlet: 2016. június 8-11. (Didim, Törökország) Tanulmányok Dr. Mucsi Imre: Whey production report of HungaryTraining need analysis report Kiadványok Mucsi Imre (szerk.): A tejsavó felhasználása és marketingje. Hódmezővásárhely, 2016, Tudás Alapítvány. 191 old., ill., színes.ISBN 973-963-89188-8-8.Mucsi Imre (szerk.): A tejsavó az élelmiszeriparban. Hódmezővásárhely, 2016, Tudás Alapítvány. 94 old., ill., színes.ISBN 973-963-89188-7-1.Palotás János (szerk.): WHY WHEY. Kifestő könyv. Hódmezővásárhely, 2016, Tudás Alapítvány. 8 old., ill. Az eredmények terjesztése SzórólapPoszterMucsi Imre – Palotás János: A tejsavó felhasználása és marketingje. In: Promenad.hu (2016. november 14.) & Magyar Mezőgazdaság. 2016. 71. évf. 48. sz. 36-37. old. & Kistermelők lapja. 2017. 61. évf. 1. sz. 14. old.Lapszemle – Mucsi Imre – Palotás János: A tejsavó az élelmiszeriparban (Magyar Mezőgazdaság, 2016/48. szám)