Creative Rural Ideas for Young People Laboratory (RURAL LAB-Y)

Erasmus+ KA2
2018-2-ES02-KA205-011745

EU_flag-Erasmus_vect_POS
rurallaby_alta_en

Projektértekezletek

Workshop

Videók

• Sipos József – növényorvos, Sipos Gazda – A Sipos Gazda-küldetést a 100 éves Bálint Györgytől, „Bálint Gazdától” vette át Sipos József 2018-ban.
    • Sipos József, növényorvos – Az Év Agrárembere, 2019 – Sipos József „Az Év Agrárembere Kitüntető Díj – 2019” nyertese Növényvédelem kategóriában. Emellett elnyerte a verseny közönségdíját is.Az Év Agrárembere Díj azt a célt szolgálja, hogy olyan gazdálkodókat, agrárszakembereket mutasson be a nyilvánosság előtt, akik a gazdaság és a társadalom tartóoszlopai. Az Agrotrend Csoport „Az Év Agrárembere Kitüntető Díj”-jal azokat a gazdálkodókat tünteti ki, akik rendkívüli teljesítményükkel, ötletgazdagságukkal, céltudatosságukkal, elköteleződésükkel és kitartásukkal sokat tesznek a mezőgazdaságért; de a díj célja a mezőgazdaságban tevékenykedők közéleti munkájának, társadalmi felelősségvállalásának, ilyetén teljesítményének elismerése, kiemelése az egész társadalom előtt.A verseny fővédnöke: Nagy István agrárminiszter.
    • Bővebben: Hatodik alkalommal hirdették ki az Év Agráremberét