ECOffee Consumers: Creating Conscious Coffee Consumers with Sustainable Habits for Enhancing the Sustainable Coffee Industry Erasmus+ KA22022-1-HU01-KA220-ADU-000085720 Célok Partnerek Klaszter Eredmények Fotók Linkek Facebook Instagram Linkedin Youtube Eredmények Projektértekezletek Nyitóértekezlet: 2023. január 16-19. (Hódmezővásárhely, Magyarország)Záróértekezlet: 2024. október 14-16. (Szaloniki, Görögország) Online értekezletek 2023. március 8.2023. május 10.2023. július 12.2023. szeptember 6.2023. november 8.2024. január 11.2024. március 6.2024. május 9.2024. július 3.2024. szeptember 3. Képzés 2024. április 22-26. (Vilamoura, Portugália)QR-kód (a közösségi média elérése) Tananyagok Szükségletelemzési jelentés E-útmutató a fenntartható kávéfogyasztásról Oktatóvideók Miért használjunk újrahasználható poharakat? A kávéscsészék újrahasznosítása vagy ártalmatlanítása Változás a kávézásban: fenntartható kortyok egy zöldebb holnapért Mikor minősül egy kávéház működése fenntarthatónak? Fenntartható kávéfogyasztás A kávézacc hasznosítási lehetőségei Szórólap Letölthető szórólap (pdf) Poszter Hírlevél, 2023. július Letölthető poszter (pdf) Letölthető hírlevél (pdf) Hírlevél, 2024. február Letölthető hírlevél (pdf) KÖVESSEN BENNÜNKET A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN!A KEZDÉSHOZ SZKENNELJE BE A QR-KÓDOT!