Improvement of Production and Management Processes in Dairy‐Cheese Sector and Dairy Waste Management (WHY WHEY) Erasmus+ KA22014‐1‐TR01‐KA202‐012957 Aims Partners Results Photos Links Facebook Results Website of the project Meetings 1st meeting: 15-18th January, 2015 (Verona, Italy)2nd meeting: 14-17th October, 2015 (Cracow, Poland)Final meeting: 8-11th June, 2016 (Didim, Turkey) Studies Dr. Imre Mucsi: Whey production report of HungaryTraining need analysis report Books Imre Mucsi (ed.): A tejsavó felhasználása és marketingje. Hódmezővásárhely, 2016, Foundation of Knowledge. 191 p., ill., colour.ISBN 973-963-89188-8-8.Imre Mucsi (ed.): A tejsavó az élelmiszeriparban. Hódmezővásárhely, 2016, Foundation of Knowledge. 94 p., ill., colour.ISBN 973-963-89188-7-1.János Palotás (ed.): WHY WHEY. Kifestő könyv. Hódmezővásárhely, 2016, Foundation of Knowledge. 8 p., ill. Dissemination LeafletPosterImre Mucsi – János Palotás: A tejsavó felhasználása és marketingje. In: Promenad.hu (14th November, 2016) & Magyar Mezőgazdaság. 2016. Vol. 71. No. 48. 36-37. p. & Kistermelők lapja. 2017. Vol. 61. No. 1. 14. p.Press review – Imre Mucsi – János Palotás: A tejsavó az élelmiszeriparban (Magyar Mezőgazdaság. No. 2016/48)